PSC De Dijkgraaf

Kinderfeestjes & Bedrijfsuitjes

Op onze manege bieden wij verschillende feesten, bedrijfsuitjes en teambuilding sessies aan. Een teamuitje of feest waarbij je kennis maakt met de mensport is een unieke ervaring!

Mogelijkheden:

Onze locatie is geschikt voor vergaderingen, bruiloften en vrijgezellenfeesten. Door de aanwezigheid van een kantine en terras kunnen we uw feest volledig verzorgen. Geef uw wensen aan ons door, dan denken we mee over een passend uitje. Of kies één van onze arrangementen zoals:

Kinderfeestje

Standaardpakket

Voor kinderen vanaf 8 jaar bieden wij kinderfeestjes aan. Tijdens deze ochtend of middag starten de kinderen met pony pimpen. Ze mogen de pony’s verzorgen en decoreren hun eigen hoefijzer om mee naar huis te nemen. Natuurlijk gaan we ook paardrijden en mennen. De kinderen eten pannenkoeken of patat ter afsluiting. Tijdsduur van het feestje c.a. 3 uur

Prijs € 24,50 p.p.

Extra Pakket

Pimp your pony foto pakket.

Tijdens het programma maken we een leuke foto van de kinderen met een pony die ze gepimpt hebben. De foto wordt in een leuke fotolijst gedaan en vervolgens gaan de kinderen de fotolijst versieren. Uiteraard krijgen ze de ingelijste foto mee naar huis en hebben ze altijd een mooi aandenken aan een gezellige verjaardag! Tijdsduur van het feestje 3 uur.

Prijs € 27,50 p.p.

Bedrijfsuitje mensport

Tijdens een bedrijfsuitje geven we u meer informatie over het vierspanrijden en maakt u kennis met de mensport. Natuurlijk gaat u zelf ook oefenen met het mennen! U eindigt de middag met een onderlinge wedstrijd waarin u in groepjes van twee tegen elkaar strijdt voor de beste tijd. Wij verzorgen daarnaast ook het eten en drinken, zodat u na de activiteit nog gezellig met elkaar kunt na borrelen.

Wilt u meer weten over het geven van een feest of het organiseren van een uitje op onze manege?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.