PSC De Dijkgraaf

Vierspan Zuid-Holland

Stichting Vierspan Zuid-Holland maakt zich sterk voor het bevorderen van de mensport op alle niveaus. Zo ondersteunen wij het vierspanteam van wedstrijdrijder Edwin van der Graaf. Daarnaast promoten we de mensport onder de jeugd. We hopen met onze inspanningen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over deze prachtige en uitdagende sport. Maar dit alles kunnen wij alleen uitvoeren met uw hulp.

UPDATE SEPTEMBER 2023INMIDDELS IS HET EUROPEES KAMPIOENSCHAP GEREDEN EN IS HET TEAM OP DE 19de PLEK GEËINDIGD TEVENS WAREN ZE 4de VAN DE NEDERLANDSE DEELNEMERS!EEN MOOIE AFSLUITING VAN DIT SEIZOEN, WE KIJKEN UIT NAAR VOLGEND JAAR MET ALS DOEL, DEELNAME AAN HET WERELD KAMPIOENSCHAP IN HONGARIJE!

UPDATE AUGUSTUS 2023

Vierspanteam Zuid Holland heeft zich gekwalificeerd voor deelname aan het Europees Kampioenschap van 24 augustus t/m 27 augustus a.s. in Exloo, Nederland

Wij wensen het team veel succes!

Sponsoring

Het bedrijven van deze topsport is helaas niet meer mogelijk zonder de ondersteuning van sponsoren. De topsport moet financieel ondersteund worden om op het hoogste niveau uitgeoefend te kunnen worden. Stichting Vierspan Zuid-Holland ondersteunt daarom ook Vierspanteam Edwin van der Graaf. Alle ideeën voor sponsoring zijn van harte welkom!

Vierspanteam Edwin van der Graaf

Edwin is bijna 25 jaar eerste koetsier/instructeur geweest bij de Koninklijke Stallen en heeft deel uitgemaakt van het Nederlandse A-kader in de vierspansport. Hij kreeg in 2011 de mogelijkheid om met een jong vierspanteam weer deel te nemen aan de wedstrijdsport. En niet onverdienstelijk, want in 2016 nam hij deel aan het FEI WK Vierspan in Breda waar hij eindigde als 4e Nederlander en 18e op de wereldranglijst. Edwin wordt tijdens de wedstrijden bijgestaan door een aantal vaste grooms. Hij is momenteel volop in training om mee te doen met het WK 2020.

Paarden

Alle paarden van het team van Edwin van der Graaf zijn Tuigers. Het KWPN-tuigpaard heeft een ijverig en eerlijk karakter, is intelligent en heeft de wil om te presteren. Hier ziet u ze in actie!

Sponsors

Stichting Vierspan Zuid-Holland is onwijs blij met en dankbaar voor de trouwe sponsors die ons toe nu toe hebben ondersteund.