PSC De Dijkgraaf

Over ons

PSC De Dijkgraaf is gevestigd in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Onze locatie is ruim 10 hectare groot en bevindt zich op enkele minuten afstand van het Ouddorpse strand. Met veel passie en plezier verzorgen wij hier iedere dag ruim 60 paarden. De uitrij mogelijkheden op onze manege zijn erg veelzijdig, zo hebben wij ons eigen parcours speciaal voor de mensport.

Naast de vele lessen die u bij ons kunt volgen, is het ook mogelijk om uw paard in ons paardenpension te stallen. Wij verzorgen paarden, trainen ze op verschillende disciplines en kunnen ze voor u opfokken. Daarnaast helpen we u ook graag aan de juiste benodigdheden. Bezoek daarvoor onze uitgebreide ruitersportwinkel.

U bent uiteraard van harte welkom om de manege te bezoeken en rond te kijken bij onze paarden.

PSC De Dijkgraaf is een FNRS bedrijf en voldoet aan alle normen voor veilige paardensport.

Wie zijn wij?

Edwin van der Graaf en Anne van Dijk zijn eigenaar van PSC De Dijkgraaf. Ze hebben beiden veel ervaring in de paardenwereld. Zo werkte Edwin ruim 25 jaar bij de Koninklijke Stallen en is hij dus een zeer deskundige trainer voor de menlessen. Anne is daarentegen gespecialiseerd in het verzorgen van lessen onder het zadel. Om de 60 paarden iedere dag te verzorgen zijn er vijf medewerkers in dienst die u in de stal, in de winkel en als gediplomeerd instructeur tijdens lessen tegenkomt. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers op onze manege die met veel enthousiasme hun steentje bijdragen.

“Wat op onze manege zo fijn is, is dat we voor iedere paardensport een gediplomeerde instructeur hebben. Daardoor kunnen we beginnende paardenliefhebbers de eerste kneepjes van het paardrijden leren, maar begeleiden we ook ruiters die naar een hoog niveau willen trainen.”

– Anne van Dijk

Vakantiestalling

Wilt u met uw paard op vakantie? Sinds begin mei van dit jaar hebben wij een nieuwe stal gebouwd. Ideaal om met uw paard een heerlijke vakantie te beleven. De nieuwe stal heeft grote boxen van   4 x 3 meter met daarin een buiten- en binnenluik. De zorg voor uw paard nemen wij van u over zodat u samen met uw viervoeter kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Weidegang en Paddock service bestaat tot de mogelijkheden. Binnen 20 minuten geniet u met uw paard van het strand, maar ook meerdere rijbanen staan tot uw beschikking.

Accommodatie

De unieke ligging van onze manege, nabij strand, zee en duinen, maakt het de ideale plek voor de paardensportliefhebber. We bieden u op onze manege ook de mogelijkheid om te overnachten in uw caravan of tent. Zo kunt u alles uit uw tijd op onze manege halen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!